Velkommen til EuroDidact

Din Varekurv er tom.

Skip to Main Content »

Calorimeter

Vær den første til at bedømme dette produkt

216

Lagerstatus: På lager

216,00 kr
Varenummer: 1040860
Kategorier: / Energi, Varme og Miljø / Varme og Termodynamik   Lavpris kalorimeter. Til bestemmelse af den specifikke varmekapacitet af faste stoffer og væsker såvel som det elektriske varmeækvivalent for smelte-og fordampningsvarme. Aluminum dobbelt beholder med polystyren som isolerende fyldstof, transparent plastiklåg med omrører, hul til termometer og gummiprop med 5 mmØ hul til termiske sensorer, valgfri indsætning af varemtråd med holder og to 4-mm-stik. Låg til afdækning når du ikke bruger varmetråden. 

Hurtigt overblik

 

Lavpris kalorimeter. Til bestemmelse af den specifikke varmekapacitet af faste stoffer og væsker såvel som det elektriske varmeækvivalent for smelte-og fordampningsvarme. Aluminum dobbelt beholder med polystyren som isolerende fyldstof, transparent plastiklåg med omrører, hul til termometer og gummiprop med 5 mmØ hul til termiske sensorer, valgfri indsætning af varemtråd med holder og to 4-mm-stik. Låg til afdækning når du ikke bruger varmetråden. 

CalorimeterCalorimeter
Flyt musen over billedet, eller klik på det for fuld størrelse

Lavpris kalorimeter 

Til bestemmelse af den specifikke varmekapacitet af faste stoffer og væsker såvel som det elektriske varmeækvivalent for smelte-og fordampningsvarme. Aluminum dobbelt beholder med polystyren som isolerende fyldstof, transparent plastiklåg med omrører, hul til termometer og gummiprop med 5 mmØ hul til termiske sensorer, valgfri indsætning af varemtråd med holder og to 4-mm-stik. Låg til afdækning når du ikke bruger varmetråden. 

Specifikationer: 
Indholdet af den indre beholder: max. 200 ml 
Varmetrådens driftsspænding: 6 V DC 
Modstand af varmetråden 2 til 3 Ohm 

Dimensioner: Diameter 105 mm, højde 150mm 

Varenavn Calorimeter
Varenummer 1040860
Type nr. Nej
Evt. katalog sider c118
Link til YouTube Video Ikke tilgængelig
Engelsk beskrivelse Nej
Tysk beskrivelse

Preiswertes Kalorimeter 

Zur Bestimmung der spezifischen Wärmekapazität fester und flüssiger Stoffe sowie des elektrischen Wärmeäquivalentes und der Schmelz- und Verdampfungswärme. Aluminium-Doppelgefäß mit Styropor-Isolierfüllung, transparenter Kunststoffdeckel mit Rührer, Bohrung für Thermometer und Gummistopfen mit Bohrung 5 mm Ø für Thermofühler, wahlweise einsetzbare Heizspirale mit Halter und zwei 4-mm-Anschlussbuchsen, Deckel-Verschlusskappe bei Nichtverwendung der Heizspirale. 


Technische Daten: 
Inhalt des inneren Gefäßes: max. 200 ml 
Betriebsspannung der Heizspirale: 6 V DC 
Widerstand der Heizspirale: 2 bis 3 Ohm 
Abmessungen: 105 mm Ø, 150 mm hoch 

Abmessungen: Durchmesser 105mm, Höhe 150mm

pdf vejledning eller produktsider Nej
software link Nej