Velkommen til EuroDidact

Din Varekurv er tom.

Skip to Main Content »

Kemi i vores køkken

Vær den første til at bedømme dette produkt

2467

Lagerstatus: På lager

2.467,00 kr
Varenummer: 1093104
Kategorier: / Laboratorievarer og glas Laboratorieundersøgelser: Lad dine elever genopdage køkkenet - forsøg omkring emnet Fødevarekemi og Novel Food. Mange videnskabelige teknikker kan sikkert udføres med konventionelle køkken materialer. Lad dine eleverne udføre for eksempel en tyndlagskromatografi med levnedsmiddelfarvestof; benyt de kemiske tests til at identificere ingredienser af ukendt oprindelse; bestemme styrken af ??enzym proteaser. Ved titrering, vil C-vitamin indhold kvantificeres og kan derefter sammenlignes med appelsinsaft eller sodavand, og ikke mindst forskelle og ligheder mellem forskellige rengøringsmidler kan bestemmes kemisk. Pakningsstørrelse: Tilstrækkeligt til 15 eksperimenter i grupper af studerende på 2-3 elever. ...

Hurtigt overblik

Laboratorieundersøgelser: Lad dine elever genopdage køkkenet - forsøg omkring emnet Fødevarekemi og Novel Food.
Mange videnskabelige teknikker kan sikkert udføres med konventionelle køkken materialer. Lad dine eleverne udføre for eksempel en tyndlagskromatografi med levnedsmiddelfarvestof; benyt de kemiske tests til at identificere ingredienser af ukendt oprindelse; bestemme styrken af ??enzym proteaser. Ved titrering, vil C-vitamin indhold kvantificeres og kan derefter sammenlignes med appelsinsaft eller sodavand, og ikke mindst forskelle og ligheder mellem forskellige rengøringsmidler kan bestemmes kemisk.
Pakningsstørrelse:
Tilstrækkeligt til 15 eksperimenter i grupper af studerende på 2-3 elever. ...

Kemi i vores køkkenKemi i vores køkken
Flyt musen over billedet, eller klik på det for fuld størrelse

Laboratorieundersøgelser: Lad dine elever genopdage køkkenet - forsøg omkring emnet Fødevarekemi og Novel Food.
Mange videnskabelige teknikker kan sikkert udføres med konventionelle køkken materialer. Lad dine eleverne udføre for eksempel en tyndlagskromatografi med levnedsmiddelfarvestof; benyt de kemiske tests til at identificere ingredienser af ukendt oprindelse; bestemme styrken af ??enzym proteaser. Ved titrering, vil C-vitamin indhold kvantificeres og kan derefter sammenlignes med appelsinsaft eller sodavand, og ikke mindst forskelle og ligheder mellem forskellige rengøringsmidler kan bestemmes kemisk.
Pakningsstørrelse:
Tilstrækkeligt til 15 eksperimenter i grupper af studerende på 2-3 elever.
Leveringsomfang:
* 1 x 0,5 ml levnedsmiddelfarve rød, blå, grøn og gul
* 1 x 25 g bagepulver
* 1 x 25 g soda
* 1 x 25 g stivelse
* 1 x 25 g "ukendt prøve"
* 1 x 30 ml eddikesyre 30%
* 1 x 30 ml jodopløsning
* 1 x 5 g papain
* 1 x 15 g gelatine
* 1 kapsel aspirin
* 3 x 30 ml iod-kaliumiodidopløsning
* 1 x 30 ml stivelse indikator
* 1 x 100 ml Handsæbe 5%
* 1 x 100 ml vaskepulver
* 1 x 100 ml flydende sæbe 5%
* 1 x 30 ml calciumchloridopløsning 5%
* 50 Universal indikator strips
* 15 dråbe pipetter
* 90 papir bægre
* 75 Reagensglas (PS)
* 15 skåle
* 4 kapillarrør
* 15 kromatografi plader
* 1 pakke tandstikkere

Varenavn Kemi i vores køkken
Varenummer 1093104
Type nr. Nej
Evt. katalog sider c527
Link til YouTube Video Nej
Engelsk beskrivelse Nej
Tysk beskrivelse

Laborversuche: Lassen Sie Ihre Schüler die Küche neu entdecken - Versuche rund ums Thema Lebensmittelchemie und Novel Food.
Viele wissenschaftliche Techniken lassen sich durchaus mit herkömmlichen Küchenmaterialien durchführen. Lassen Sie Ihre Schüler beispielsweise eine Dünnschichtchromatographie mit Lebensmittelfarben durchführen; nutzen Sie chemische Tests um Inhaltsstoffe unbekannter Herkunft zu identifizieren; bestimmen Sie die Enzymstärke von Proteinasen. Mittels Titration kann der Vitamin C Gehalt quantifiziert werden und anschließend mit Orangensaft oder Soda verglichen werden und nicht zuletzt können Unterschiede und Ähnlichkeiten zwischen verschiedenen Reinigungsmitteln chemisch bestimmt werden.
Packungsgröße:
Ausreichend für 15 Experimente in Schülergruppen à 2-3 Schülern.
Lieferumfang:
* 1 x 0,5 ml Lebensmittelfarbe rot, blau, grün und gelb
* 1 x 25 g Backpulver
* 1 x 25 g Natron
* 1 x 25 g Stärke
* 1 x 25 g „unbekannte Probe“
* 1 x 30 ml Essigsäure 30%
* 1 x 30 ml Iod-Lösung
* 1 x 5 g Papain
* 1 x 15 g Gelatine
* 1 Kapsel Acetylsalicylsäure
* 3 x 30 ml Iod-Kalium-Iodid-Lösung
* 1 x 30 ml Stärkeindikator
* 1 x 100 ml Handwaschmittel 5%
* 1 x 100 ml Waschmittel
* 1 x 100 ml Flüssigseife 5%
* 1 x 30 ml Kalziumchlorid-Lösung 5%
* 50 Universalindikatorstreifen
* 15 Tropfpipetten
* 90 Pappbecher
* 75 Test-Tubes (PS)
* 15 Tüpfelplatten
* 4 Kapillarröhrchen
* 15 Chromatografie-Platten
* 1 Packung Zahnstocher 

pdf vejledning eller produktsider Nej
software link Nej

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer