Laboratorieundersøgelser: Lad dine elever genopdage køkkenet - forsøg omkring emnet Fødevarekemi og Novel Food.
Mange videnskabelige teknikker kan sikkert udføres med konventionelle køkken materialer. Lad dine eleverne udføre for eksempel en tyndlagskromatografi med levnedsmiddelfarvestof; benyt de kemiske tests til at identificere ingredienser af ukendt oprindelse; bestemme styrken af enzym proteaser. Ved titrering, vil C-vitamin indhold kvantificeres og kan derefter sammenlignes med appelsinsaft eller sodavand, og ikke mindst forskelle og ligheder mellem forskellige rengøringsmidler kan bestemmes kemisk.
Pakningsstørrelse:
Tilstrækkeligt til 15 eksperimenter i grupper af studerende på 2-3 elever.
Leveringsomfang:
* 1 x 0,5 ml levnedsmiddelfarve rød, blå, grøn og gul
* 1 x 25 g bagepulver
* 1 x 25 g soda
* 1 x 25 g stivelse
* 1 x 25 g "ukendt prøve"
* 1 x 30 ml eddikesyre 30%
* 1 x 30 ml jodopløsning
* 1 x 5 g papain
* 1 x 15 g gelatine
* 1 kapsel aspirin
* 3 x 30 ml iod-kaliumiodidopløsning
* 1 x 30 ml stivelse indikator
* 1 x 100 ml Handsæbe 5%
* 1 x 100 ml vaskepulver
* 1 x 100 ml flydende sæbe 5%
* 1 x 30 ml calciumchloridopløsning 5%
* 50 Universal indikator strips
* 15 dråbe pipetter
* 90 papir bægre
* 75 Reagensglas (PS)
* 15 skåle
* 4 kapillarrør
* 15 kromatografi plader
* 1 pakke tandstikkere
Varenavn | Kemi i vores køkken |
---|---|
Varenummer | 1093104 |
Type nr. | Ikke tilgængelig |
Evt. katalog sider | c527 |
Link til YouTube Video | Ikke tilgængelig |
Engelsk beskrivelse | Nej |
Tysk beskrivelse |
Laborversuche: Lassen Sie Ihre Schüler die Küche neu entdecken - Versuche rund ums Thema Lebensmittelchemie und Novel Food. |
pdf vejledning eller produktsider | Nej |
software link | Nej |