Velkommen til EuroDidact

Din Varekurv er tom.

Skip to Main Content »

Retsvidenskabs-kit “overførsel via et kys”

Vær den første til at bedømme dette produkt

831

Lagerstatus: På lager

831,00 kr
Varenummer: 1086402
Kategorier: / Genetik og Immunologi Dette sæt giver de studerende mulighed for at finde ud af, hvilken utrolig vigtig information der ligger i DNA til kriminalteknisk bevisføring. Ved påvisning af Amylase aktivitet kan de finde ud af, om spyt er til stede på gerningsstedet eller ej. Derved lærer eleverne hvor vigtigt det er, indenfor det kriminaltekniske område, at finde rester af spyt på gerningsstedet, samt hvordan enzymet Amylase virker. Sættet er beregnet til seks grupper af 2-3 studerende, der hver kan undersøge fire forskellige betingelser.

Hurtigt overblik

Dette sæt giver de studerende mulighed for at finde ud af, hvilken utrolig vigtig information der ligger i DNA til kriminalteknisk bevisføring. Ved påvisning af Amylase aktivitet kan de finde ud af, om spyt er til stede på gerningsstedet eller ej. Derved lærer eleverne hvor vigtigt det er, indenfor det kriminaltekniske område, at finde rester af spyt på gerningsstedet, samt hvordan enzymet Amylase virker. Sættet er beregnet til seks grupper af 2-3 studerende, der hver kan undersøge fire forskellige betingelser.
Retsvidenskabs-kit “overførsel via et kys”Retsvidenskabs-kit “overførsel via et kys”
Flyt musen over billedet, eller klik på det for fuld størrelse

Dette sæt giver de studerende mulighed for at finde ud af, hvilken utrolig vigtig information der ligger i DNA til kriminalteknisk bevisføring. Ved påvisning af Amylase aktivitet kan de finde ud af, om spyt er til stede på gerningsstedet eller ej. Derved lærer eleverne hvor vigtigt det er, indenfor det kriminaltekniske område, at finde rester af spyt på gerningsstedet, samt hvordan enzymet Amylase virker. Sættet er beregnet til seks grupper af 2-3 studerende, der hver kan undersøge fire forskellige betingelser. Leveringsomfang: Smelte-agar, plastikkrus, vatkugler, kuverter, sugerør, tandstikker, petriskåle, kaliumjodid-opløsning, lærer- og elev-håndbog.

Varenavn Retsvidenskabs-kit “overførsel via et kys”
Varenummer 1086402
Type nr. Ikke tilgængelig
Evt. katalog sider c423
Link til YouTube Video Ikke tilgængelig
Engelsk beskrivelse Ikke tilgængelig
Tysk beskrivelse Ikke tilgængelig
pdf vejledning eller produktsider Ikke tilgængelig
software link Ikke tilgængelig