Velkommen til EuroDidact

Din Varekurv er tom.

Skip to Main Content »

Periodiske system med fotos

Vær den første til at bedømme dette produkt

2490

Lagerstatus: På lager

2.490,00 kr
Varenummer: 1040014
Kategorier: / Laboratorievarer og glas Elementerne er afbildet med et anvendelseseksempel, i handelsform, radioaktive elementer med radioaktivitetssymbol. Fotografierne giver oplysninger om udseende og fysiske tilstand, metal eller ikke-metal karakter, modifikationer, opbevaring og reaktivitet af elementerne. Vigtige sammenhænge i det periodiske system kan ses med det samme, og grundlæggende viden om stoffers egenskaber indprændtes i hukommelsen. Det periodiske system er udvidet til og med elementet 112. Dimensioner: 195 x 138 cm.

Hurtigt overblik

Elementerne er afbildet med et anvendelseseksempel, i handelsform, radioaktive elementer med radioaktivitetssymbol. Fotografierne giver oplysninger om udseende og fysiske tilstand, metal eller ikke-metal karakter, modifikationer, opbevaring og reaktivitet af elementerne. Vigtige sammenhænge i det periodiske system kan ses med det samme, og grundlæggende viden om stoffers egenskaber indprændtes i hukommelsen. Det periodiske system er udvidet til og med elementet 112. Dimensioner: 195 x 138 cm.

Periodiske system med  fotosPeriodiske system med fotos
Flyt musen over billedet, eller klik på det for fuld størrelse

Periodisk system, på stokke med fotos

Elementerne er afbildet med et anvendelseseksempel, i handelsform, radioaktive elementer med radioaktivitetssymbol. Fotografierne giver oplysninger om udseende og fysiske tilstand, metal eller ikke-metal karakter, modifikationer, opbevaring og reaktivitet af elementerne.

Vigtige sammenhænge i det periodiske system kan ses med det samme, og grundlæggende viden om stoffers egenskaber indprændtes i hukommelsen. Det periodiske system er udvidet til og med elementet 112.

Dimensioner: 195 x 138 cm

Varenavn Periodiske system med fotos
Varenummer 1040014
Type nr. Nej
Evt. katalog sider c534
Link til YouTube Video Ikke tilgængelig
Engelsk beskrivelse Nej
Tysk beskrivelse

Lehrtafel, bestäbt, Pretex
Die Elemente sind mit einem Anwendungsbeispiel, der Handelsform, radioaktive Elemente mit dem Radioaktivitätssymbol und der Halbwertszeit abgebildet. Die Fotos liefern Informationen über Aussehen und Aggregatzustand, Metall- bzw. Nichtmetallcharakter, Modifikationen, Aufbewahrung und Reaktivität der Elemente.
Wichtige Zusammenhänge im Periodensystem lassen sich unmittelbar erkennen, grundlegende Stoffkenntnisse prägen sich ein. Die Periodensysteme wurden bis zum Element 112 ergänzt.
Das 16-seitige Begleitheft gibt Anregungen zum Einsatz der Lehrtafel.

Abmessungen: 195 x 138 cm

pdf vejledning eller produktsider Nej
software link Nej