Velkommen til EuroDidact

Din Varekurv er tom.

Skip to Main Content »

Vakuumkammer med indbygget pumpe

Vær den første til at bedømme dette produkt

1061

Lagerstatus: På lager

1.061,00 kr
Varenummer: 2002430
Kategorier: / Vædsker og Gasser, Vakuumpumper / Vakuumpumper Vakuumkammeret består af en praktisk slagfast kunststofklokke, et undertryksmanometer med en skala svarende til 600 mm Hg, en dobbelt lukkeventil, en indbygget håndpumpe og en udluftningsventil.

Hurtigt overblik

Vakuumkammeret består af en praktisk slagfast kunststofklokke, et undertryksmanometer med en skala svarende til 600 mm Hg, en dobbelt lukkeventil, en indbygget håndpumpe og en udluftningsventil.

Vakuumkammer med indbygget pumpeVakuumkammer med indbygget pumpe
Flyt musen over billedet, eller klik på det for fuld størrelse

Vakuumkammer i slagfast kunststof. Denne vakuum-recipient består af en praktisk slagfast kunststofklokke, et undertryksmanometer med en skala svarende til 600 mm Hg, en dobbelt lukkeventil, en indbygget håndpumpe og en udluftningsventil. Recipienten står på en passende luftpumpetallerken hvor håndpumpen er indbygget. Tætningen opnås med en gummiring i en fordybning. På recipienten sidder den dobbelte lukkeventil der kan regulere vakuum'et ved tilførsel af luft. Andre apparater kan tilsluttes via kobling der kan skrues på. Vakuum: 250 mm Hg, 330 mbar Dimensioner: 350 x 200 mm (H x D) Vægt: 0,95 kg

Varenavn Vakuumkammer med indbygget pumpe
Varenummer 2002430
Type nr. Nej
Evt. katalog sider c579
Link til YouTube Video Nej
Engelsk beskrivelse Nej
Tysk beskrivelse Nej
pdf vejledning eller produktsider Nej
software link Nej