Ko skelet ( Bos taurus ) uden horn

77.640,00 kr.

Dette imponerende eksemplar af et ægte ko skelet kommer monteret på en træbund for nem fremvisning i klasseværelset. Der er ingen bedre måde at studere anatomi Bos taurus, den indenlandske ko, end med dette ko skelet. En detaljeret anatomisk undersøgelse er let med dette komplette skelet. Dette ægte dyreskelet er perfekt til undersøgelser af pattedyr og sammenlignende anatomi.

Desværre er der meget lang leveringstid på de store dyreskeletter fra 3B Scientific i Tyskland. Det skyldes den tidskrævende proces med at forberede dem, og der aflives selvfølgelig ingen dyr til formålet, så de skal altid vente til de får egnede kadavere.

Denne vare kræver særlig forsendelse eller håndtering, og vi kan ikke automatisk beregne fragtomkostninger.

Varenummer (SKU): 3b1020973 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette imponerende eksemplar af et ægte ko skelet kommer monteret på en træbund for nem fremvisning i klasseværelset. Der er ingen bedre måde at studere anatomi Bos taurus, den indenlandske ko, end med dette ko skelet. En detaljeret anatomisk undersøgelse er let med dette komplette skelet. Dette ægte koskelet er perfekt til undersøgelser af pattedyr og sammenlignende anatomi.

Yderligere information

Vægt 100 kg
Name in English

Bovine Cow skeleton (Bos taurus), without horns, articulated

Supplier SKU

1020973 [T300121w/o]