Velkommen til EuroDidact

Din Varekurv er tom.

Skip to Main Content »

Lav temperatur Stirling motor, Akryl

Vær den første til at bedømme dette produkt

3461

Lagerstatus: På lager

3.461,00 kr
Varenummer: 3b1002598
Kategorier: / Energi, Varme og Miljø / Varme og Termodynamik / Kredsløbsprocesser En kompakt, transparent Stirling motor til at demonstrere drift og grundlæggende design. En temperaturforskel på ca 5 ° C mellem basen og toppladerne er tilstrækkelig til at sætte motoren i gang. Denne forskel kan genereres blot ved varmen fra en menneskehånd, eller ved afkøling ved kontakt med en kold objekt fra et køleskab. Den øverste plade har mat sort overflade, der gør det muligt at den drives som en soldrevet motor. ... (kan også leveres som byggesæt: 

Hurtigt overblik

En kompakt, transparent Stirling motor til at demonstrere drift og grundlæggende design. En temperaturforskel på ca 5 ° C mellem basen og toppladerne er tilstrækkelig til at sætte motoren i gang. Denne forskel kan genereres blot ved varmen fra en menneskehånd, eller ved afkøling ved kontakt med en kold objekt fra et køleskab. Den øverste plade har mat sort overflade, der gør det muligt at den drives som en soldrevet motor. ...

(kan også leveres som byggesæt: 

Lav temperatur Stirling motor, AkrylLav temperatur Stirling motor, Akryl
Flyt musen over billedet, eller klik på det for fuld størrelse

En kompakt, transparent Stirling motor til at demonstrere drift og grundlæggende design. En temperaturforskel på ca 5 ° C mellem basen og toppladerne er tilstrækkelig til at sætte motoren i gang. Denne forskel kan genereres blot ved varmen fra en menneskehånd, eller ved afkøling ved kontakt med en kold objekt fra et køleskab. Den øverste plade har mat sort overflade, der gør det muligt at den drives som en soldrevet motor. I dette tilfælde vil omdrejningsretningen afhænge af, om der tilføres varme fra oven eller fra neden. 
Kraftcylinderen er fremstillet af præcisionsglas, medens forskydningscylinderen og svinghjulet er fremstillet af plexiglas. Dette tillader en klar observation af bevægelser i kraftstemplet, forskydningsmekanisme og krumtapaksel. Plejlstang og krumtapaksel har miniature kuglelejer .
Omdrejninger:. 80 rpm ved ΔT = 10 º C
Svinghjul:. 110 mm dia
Mål: 138 mm x 110 mm dia .

(kan også leveres som byggesæt: