Mini menneskeligt skelet – Shorty – med malede muskler, på hængestativ

1.926,00 kr.

"Shorty" er i toppen af rækken af mini menneskelige skeletter med detaljerede håndmalede muskler. Dygtige 3B Scientific ingeniører har ved hjælp af kraftig hardware og software optimeret processen med at gengive miniaturer for at holde alle anatomiske …

Beskrivelse

“Shorty” er en top af rækken mini menneskelige skelet med detaljer af håndmalede muskler. Dygtige 3B ingeniører ved hjælp af kraftig hardware og software optimeret processen med at gengive miniaturer for at holde alle anatomiske detaljer og strukturer selv ved halv naturlig størrelse (80 cm).
Kraniet kan fjernes og skilles ad i tre dele (kalot, bunden af kraniet, underkæbe). De arme og ben er aftagelige for nem undersøgelse af mini skelet med malede muskler. De hofteled er specielt monteret, så deres naturlige rotation kan påvises. Skildringen af de muskel oprindelse (rød) og indsættelser (blå) på den venstre halvdel tilføjer til den anatomiske værdien af skelettet. De muskler er nummererede. Mini skelettet kommer på et hængende stativ, der kan placeres på gulvet eller monteres på væggen, da det kan tages ud af sin base.

Yderligere information

Vægt 1 kg