Orbit™-Tellurium

3.508,00 kr.

Denne attraktive model til demonstration og elev-øvelser viser solen, jorden og månen, korrekt gearet til at vise hver måned mens jorden kredsen om solen. Det nye fleksible design fanger øjeblikkeligt eleverne og illustrerer komplekse forhold mere enkelt. Roter modellen og betragt mens jorden kredser om solen, månens bane om jorden og jordens egen drejning om sin akse. Lad lyset fra solen ramme jorden for visning af nat og dag, årstiderne og formørkelser og skyggedannelse. Brug de …

Varenummer (SKU): 971008661 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne attraktive model til demonstration og elev-øvelser viser solen, jorden og månen, korrekt gearet til at vise hver måned mens jorden kredsen om solen.

Det nye fleksible design fanger øjeblikkeligt eleverne og illustrerer komplekse forhold mere enkelt.

  • Roter modellen og betragt mens jorden kredser om solen, månens bane om jorden og jordens egen drejning om sin akse.
  • Lad lyset fra solen ramme jorden for visning af nat og dag, årstiderne og formørkelser og skyggedannelse.
  • Brug de i lille-skala jord og måne på en inklineret bane for at give nøjagtig demonstration af månes faser og visning af hvorfor formørkelser ikke sker hver måned. 

Emner at studere: Dag og nat. Årstiderne. Solens bevægelse over himlen. Ændringer i dagslysskyggers længde. Månens faser. 

Halvmånen fra forskellige breddegrader. Formørkelser af månen og solen. Brug af solure og skygge pinde. Månens måneder og fester knyttet til Månen.

Indeholder: tellur model med tilbehør, to størrelser af Jorden og Månen, lille person-model, solur, dato, formørkning og månefase indikator kort plus lærervejledning (engelsk) med forslag til aktiviteter. Transformatorer inkluderet.

Mål: 650x250x300 mm³

Yderligere information

Vægt 1 kg