Ballistisk pendul, komplet (fra Optika)

1.542,00 kr.

Dette ballistiske pendul, der leveres komplet med kastekanon mv, gør det muligt at studere loven om bevarelse af energi og bevarelse af momentet i en perfekt uelastisk kollision. 

Enheden er særligt robust, og solidt fastgjort til sin base og udstyret med en affyringsenhed fremstilled med CNC -teknologi. 
Enheden er udelukkende fremstillet på Optiks's fabrik, lige fra produktionen af ​​hver enkelt komponent til monteringen. 
Affyringsenheds systemet er aftageligt og egnet til at måle start hastigheden på et projektil i henhold til loven om parabolsk bevægelse.

Varenummer (SKU): 1436 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ballistisk pendul, komplet med kastekanon.

Dette ballistiske pendul gør det muligt at studere loven om bevarelse af energi og bevarelse af momentet i en perfekt uelastisk kollision.
Enheden er særligt robust, og solidt fastgjort til sin base og udstyret med en affyringsenhed fremstilled med CNC -teknologi.
Enheden er udelukkende fremstillet på Optiks’s fabrik, lige fra produktionen af ​​hver enkelt komponent til monteringen.
Affyringsenheds systemet er aftageligt og egnet til at måle start hastigheden på et projektil i henhold til loven om parabolsk bevægelse

Yderligere information

Vægt 1 kg