CT bronkierne med strubehovedet og Transparente Lunger

4.171,00 kr.

Denne unikke CT bronkietræ model med larynx blev oprettet på grundlag af edb-tomografi data for et menneske (mand, cirka 40 år). Hvad er specielt ved denne procedure er, at de naturlige rumlige 3D-relationer og gensidig placering af …

Beskrivelse

Denne unikke CT bronkietræ model med larynx blev oprettet på grundlag af edb-tomografi data for et menneske (mand, cirka 40 år). Hvad er specielt ved denne procedure er, at de naturlige rumlige 3D-relationer og gensidig placering af segmenter bronkierne kan bevares og demonstreres på en realistisk måde. Resultatet er et liv-lignende CT bronkierne og larynx. Denne model er en unik måde at studere anatomi af de menneskelige lunger.
strubehovedet med hyoidbenet og strubelåget og luftrøret med primære og Lobar bronchier er afbildet i en farve på bronkierne model. Strubehovedet er aftageligt på niveau med den anden luftrør brusk og delelig i midterplanet. Strubelåget på bronichal træet og strubehovedet er monteret fleksibelt.
De forskellige segmenter bronkier er fremstillet af elastisk materiale og afbildet i forskellige transparente farver, således at de er nemmere at skelne visuelt.
Gennemsigtige lunger er aftageligt fra bronkietræet og strubehovedet.

Yderligere information

Vægt 1 kg